Az Ingatlanzóna logója

Eddigi látogatottság






Zenelejátszó kikapcsolása



Partnereink


Cégünk ezen egyesülések partnere:

MAGYAR INGATLANKÖZVETÍTŐK és ÉRTÉKBECSLŐK SZAKMAI SZERVEZETE Magyar Ingatlan Klub baráti köre Financial Expert Országos hiteliroda:

Kiemelt ajánlat!

kiemelten ajánlott ingatlan

XVI. KERÜLETI VILLA 59MFT!
XVI.kerületben vállalkozásra is alkalmas 6szobás villa, szép kivitelben eladó!

59.000.000 Ft


                   Részletek >>

Ingatlan hírek arrow Ingatlan hírek arrow Az Ablon kivár romániai prokektjeinek a befejezésével
Az Ablon kivár romániai prokektjeinek a befejezésével
Mindössze három projektjét fejezi be az Ablon, 6 román ingatlanfejlesztését befagyasztja a magyar bejegyzésű, de alapvetően a Volksbanhoz és az izraeli Uri Hellerhez köthető társaság.

A Ziarul Financiar szerint a cég az összes román fejlesztését leállítja, pedig a társaság Bukaresten és környékén 34 hektár fejlesztési területet birtokol, ahová 800 millió eurós befektetéssel 4000 lakást, irodákat és bevásárló területet kívánt építeni.

ImageBudapesten a társaság be fogja fejezni irodaprojektjét (információink szerint ez a Lomb Business Center), illetve komplex projektjét (ez a Blaha Lujza téri vegyes hotel-retail épület), miközben Prágában lakóépületét is tető alá hozza. Ezen három projektjén túl mindent befagyaszt az ingatlanfejlesztő addig, amíg a piaci körülmények nem változnak.

Romániában a Sunset projekt építése már tavaly elkezdődött, azonban a fentiek értelmében nem épül meg az összesen 2000 lakásra álmodott projekt, egyelőre.
 

© 2008 Ingatlanzóna