Az Ingatlanzóna logója

Eddigi látogatottság






Zenelejátszó kikapcsolása



Partnereink


Cégünk ezen egyesülések partnere:

MAGYAR INGATLANKÖZVETÍTŐK és ÉRTÉKBECSLŐK SZAKMAI SZERVEZETE Magyar Ingatlan Klub baráti köre Financial Expert Országos hiteliroda:

Kiemelt ajánlat!

kiemelten ajánlott ingatlan

XVI. KERÜLETI VILLA 59MFT!
XVI.kerületben vállalkozásra is alkalmas 6szobás villa, szép kivitelben eladó!

59.000.000 Ft


                   Részletek >>

Ingatlan hírek arrow Ingatlan hírek arrow Lendületet adhat a piacnak a tavaszi Lakásvásár
Lendületet adhat a piacnak a tavaszi Lakásvásár
ImageNemcsak a szervezők, de vélhetően a kiállító beruházók és ingatlanértékesítők is azt remélik a március eleji 14. budapesti Lakásvásártól, hogy az ország legnagyobb lakáspiaci rendezvényeként - a korábbi évekhez hasonlóan - még a gazdasági válság idején is lendületet adhat a piacnak.

Ezt támasztja alá, hogy már február elején elkelt a SYMA Sport- és Rendezvényközpont 8000 négyzetméteres, legnagyobb csarnokában a kiállítótér több mint 50 százaléka.
Borsi István, a Lakásvásár ügyvezetője a március 6-án kezdődő vásárral kapcsolatban elmondta, a kialakult helyzet dacára sem szolgáltatásaiban, sem méretében, sem a felvezető marketingkampány intenzitásában nem változik a jól bejáratott rendezvény az előző évekhez képest. Borsi István hozzátette, idén márciusban is teljes létszámban felvonulnak a MAKÉSZ védjeggyel rendelkező készházasok a Lakásvásárhoz kapcsolódó Készház Vásár keretében. A tavaly elért és immár átlagosnak tekinthető 200-as kiállítói szám valószínű, nem változik majd, hiszen már most több mint 100 ingatlanberuházó és értékesítő foglalt standot.


"Egyelőre nehéz megmondani, hogy mekkora lesz a piaci visszaesés a válság hatására. Bármi is történjen azonban, a Lakásvásár folyamatosan teret fog biztosítani azoknak a lakásépítőknek és forgalmazóknak, akik a kialakult helyzet ellenére is bizonyítani akarják, hogy hosszútávon is megbízható partnerei maradnak a magyar lakásvásárlóknak." - emelte ki Borsi István.
Forrás:Lakásvásár Média Csoport
 

© 2008 Ingatlanzóna