Az Ingatlanzóna logója

Eddigi látogatottság






Zenelejátszó kikapcsolása



Partnereink


Cégünk ezen egyesülések partnere:

MAGYAR INGATLANKÖZVETÍTŐK és ÉRTÉKBECSLŐK SZAKMAI SZERVEZETE Magyar Ingatlan Klub baráti köre Financial Expert Országos hiteliroda:
Ingatlan hírek arrow Rólunk
Rólunk
Cégünk Budapesti ingatlanok adás-vételével, közvetítésével, valamint hitelközvetítéssel foglalkozik immáron több mint tíz éves tapasztalattal, piacismerettel. Nagyon fontos tény, hogy befektetőként reálisan látjuk a piacot, ismerjük a kereslet-kínálati árakat, így segíteni tudjuk Önt ingatlaneladása, keresése során, valamint segíteni tudunk a reális keresleti - piaci - árat megtalálni.

Mottónk: Eladhatatlan ingatlan nincs, csak túlárazott ingatlan létezik! Ezzel azt szeretném mondani, hogy minden ingatlan eladható csak meg kell találni azt az árat, amiért vevő van az ingatlanra.

Fő értékesítési területünk: V-VI-VII-VIII-IX-XIII-XIV-XV-XVI-XVII. kerületek, de egyre jobban nyitottak vagyunk Budapest egész területén dolgozni . Cégünk dolgozik kizárólagos megbízással is, illetve nem kizárólagos megbízással is, a választási lehetőséget az ügyfélre bízunk. Kizárólagos szerződés esetén cégünk minden követ megmozgat, rengeteg energiát, időt, pénzt fektet az értékesítési folyamatba, ugyanis ebben az esetben csak a saját irodánk kínálja a piacon az ingatlant és ezt eredményes munkával szeretnénk meghálálni Megbízóinknak.
Kízárólagos értékesítés esetében közvetítői díjunkból engedményt adunk!

Természetesen a nem kizárólagos szerződés esetében is megteszünk amit csak tudunk, de tisztában kell lenni azzal a ténnyel, hogy ebben az esetben több társirodával együtt dolgozunk egymás ellen és így egymás esélyeit, valamint a sikeres értékesítés esélyeit rontjuk.

Közvetítői díjunk ügylettől függően az eladási ár 3-4%-a amelyet az eladó által meghatározott árra teszünk rá. Jutalékot csakis sikeres értékesítés esetén kérünk. Rugalmas, precíz együttműködést és ár-érték aránytól függően gyors értékesítést nyújtunk!

Cégünk 890 ingatlanirodával dolgozik együtt a Magyar Ingatlan Klub zárt adatbázisú levelezőlistáján, valamint az Ingatlanszakmai levelezőlistán, ahol több mint ezer irodával megosztjuk a keresés-kínálatunkat. Megbízóink minket megbízva közel ezer irodának ajánlhatja fel eladó ingatlanát, amellyel ezerszeres az eladás esélye.

Nálunk nincs semmilyen díj, sem regisztrációs díj! Kizárólag akkor kell cégünknek jutalékot fizetnie, amikor sikeresen értékesítettük ingatlanát!

Továbbiakban ügyvédi háttérrel rendelkezünk, szerződések lebonyolításában, jogi tanácsadásban, érték meghatározásban, hiteligénylésben tudunk a rendelkezésükre állni.

Illeték, adótanácsadásban segítünk!

Cégünk a Financial Expert Országos Hiteliroda szerződött partnere, amely során közel 30 bank termékét kínáljuk egy helyen. Személyre szabott hitelkonstrukciót ajánlunk Önnek.

Érdemes irodánkkal együttműködni.

Aki irodánkat megbízza ingatlanügyeivel, az nem veszíthet semmit sem!! Hallgassa meg érveinket!

Tisztelettel: Szabó Sándor okleveles ingatlanközvetítő, értékbecslő, befektető, hitelközvetítő.

Magyar Ingatlan Klub tag, Magyar Ingatlan Szövetség levelezőlista tagja, Ingatlan.com szerződött partnere, Financial Expert Országos Hiteliroda szerződött partnere, Ingatlan névjegyzék tagja!

 

© 2008 Ingatlanzóna