Az Ingatlanzóna logója

Eddigi látogatottság






Zenelejátszó kikapcsolása



Partnereink


Cégünk ezen egyesülések partnere:

MAGYAR INGATLANKÖZVETÍTŐK és ÉRTÉKBECSLŐK SZAKMAI SZERVEZETE Magyar Ingatlan Klub baráti köre Financial Expert Országos hiteliroda:

Kiemelt ajánlat!

kiemelten ajánlott ingatlan

XVI. KERÜLETI VILLA 59MFT!
XVI.kerületben vállalkozásra is alkalmas 6szobás villa, szép kivitelben eladó!

59.000.000 Ft


                   Részletek >>

Ingatlan hírek
Ingatlan hírek
Mekkora a baj az irodapiacon?
ImageMi várható az irodapiacon 2009-ben? Melyek lehetnek a sikeres projektek? A fejlesztők hogyan készülnek fel a kihívásokra, milyen stratégiával lehet sikeres a bérbeadás? Ezekre és hasonló kérdésekre kerestük a választ, Árendás Gergely, a WING vezérigazgató-helyettesének,és Andreas Lindelöf, a Skanska ügyvezető igazgatójának megkérdezésével.
Tovább...
 
Lendületet adhat a piacnak a tavaszi Lakásvásár
ImageNemcsak a szervezők, de vélhetően a kiállító beruházók és ingatlanértékesítők is azt remélik a március eleji 14. budapesti Lakásvásártól, hogy az ország legnagyobb lakáspiaci rendezvényeként - a korábbi évekhez hasonlóan - még a gazdasági válság idején is lendületet adhat a piacnak.
Tovább...
 
Mindenki nyer: Éljen a "zöld"!
Az irodabérlők magasabb bérleti díjat hajlandóak fizetni a jobb energia-hatékonyságú épületekben, a DTZ Zadellhoff és a Delft University of Technology által készített tanulmány szerint, a megkérdezettek az energia hatékonysággal megtakarítható költség három-negyedét hajlandóak magasabb bérleti díj fizetésére költeni.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8 - 11 / 11

© 2008 Ingatlanzóna